Royal Kemer Menu

Entertainment in Kemer

Kemer heeft op het gebied van entertainment niet zoveel te bieden als bijvoorbeeld Antalya, Marmaris en Alanya, toch hoeft u zich niet te vervelen.

Waterparken

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Achter het Kemer strand bevindt zich een klein waterpark met verschillende baden en diverse glijbanen. Durfallen moeten beslist de Blackhole en Kamikaze proberen en wanneer u het wat rustiger aan wilt doen, kunt u lekker ontspannen in de jacuzzi of op één van de vele ligstoelen. Op het park zijn tevens een aantal restaurants, waar u tussen de waterpret door terecht kunt voor een snack of een maaltijd. Vanuit Kemer rijdt u in een klein uur naar Antalya, waar u meer uitgebreide waterparken vindt.

Attractieparken

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

In Kemer kunt u een bezoek brengen aan Yörük Park. Dit is een openluchtmuseum waar u alles te weten komt over het leven van de nomadenvolkeren van Turkije. Het park bevindt zich tussen Moonlight Park en de haven. Waant u zich een paar uurtjes in een totaal andere levensstijl en stelt u zich een leven als nomade voor. Het museum is zeer leerzaam en zeker leuk om met uw kinderen te bezoeken. In het park kunt u traditionele Turkse hapjes bestellen.

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Karten

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Zin om een wedstrijdje te racen tegen je vrienden of familie? Ga dan een paar uurtjes karten bij Kemer Karting. Racet u liever tegen de klok, dan kan dat natuurlijk ook.

Bioscoop

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

In Kemer en de omliggende badplaatsen bevinden zich vele all-inclusive resorts, waarvan enkele over een eigen bioscoop beschikken. Meestal zijn deze alleen toegankelijk voor de gasten van het hotel zelf.

Royal maakt gebruik van cookies om websiteverkeer te analyseren en royalkemer.nl te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn.