Entertainment in Kemer

Kemer heeft op het gebied van entertainment niet zoveel te bieden als bijvoorbeeld Antalya, Marmaris en Alanya, toch hoeft u zich niet te vervelen.

Waterparken

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Achter het Kemer strand bevindt zich een klein waterpark met verschillende baden en diverse glijbanen. Durfallen moeten beslist de Blackhole en Kamikaze proberen en wanneer u het wat rustiger aan wilt doen, kunt u lekker ontspannen in de jacuzzi of op één van de vele ligstoelen. Op het park zijn tevens een aantal restaurants, waar u tussen de waterpret door terecht kunt voor een snack of een maaltijd. Vanuit Kemer rijdt u in een klein uur naar Antalya, waar u meer uitgebreide waterparken vindt.

Attractieparken

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

In Kemer kunt u een bezoek brengen aan Yörük Park. Dit is een openluchtmuseum waar u alles te weten komt over het leven van de nomadenvolkeren van Turkije. Het park bevindt zich tussen Moonlight Park en de haven. Waant u zich een paar uurtjes in een totaal andere levensstijl en stelt u zich een leven als nomade voor. Het museum is zeer leerzaam en zeker leuk om met uw kinderen te bezoeken. In het park kunt u traditionele Turkse hapjes bestellen.

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Karten

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Zin om een wedstrijdje te racen tegen je vrienden of familie? Ga dan een paar uurtjes karten bij Kemer Karting. Racet u liever tegen de klok, dan kan dat natuurlijk ook.

Bioscoop

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

In Kemer en de omliggende badplaatsen bevinden zich vele all-inclusive resorts, waarvan enkele over een eigen bioscoop beschikken. Meestal zijn deze alleen toegankelijk voor de gasten van het hotel zelf.