Royal Kemer Menu

Excursies in Kemer

Vanuit Kemer kunt u resten van antieke steden bezoeken of bijvoorbeeld een dagje naar Antalya gaan.

Termessos

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

De antieke stad Termessos ligt op een hoogte van 1050 meter. Tijdens de excursie bezichtigt u de resten van deze oude stad en maakt u een wandeling door de prachtige omgeving. Nadat de bus u op de plaats van bestemming heeft afgezet legt u de laatste kilometers naar de stad te voet af, zodat u de natuur van dichtbij kunt bewonderen. Vervolgens komt u aan in Termessos waar u onder andere overblijfselen van een theater, cisternen en tempels zult zien.

Perge-Aspendos-Kursunlu

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Wanneer u natuur- en cultuurliefhebber bent is dit een leuk dagje uit. U begint de dag met een bezoek aan Perge, waar u de resten van een Romeinse stad bezichtigt. Hierna gaat u naar Aspendos, waar u een bezoek brengt aan het best bewaarde Romeinse theater in Klein-Azië. Het theater, dat plaats biedt aan ongeveer 15.000 personen is vandaag de dag nog in gebruik en houdt u van opera of ballet dan is het Internationaal Opera en Ballet Festival in Aspendos zeker een aanrader. De excursie wordt afgesloten met een bezoek aan de prachtige Kursunlu waterval. Wanneer u moe bent van alle bezichtigingen zal dit natuurschoon u vast weer doen opleven.

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Phaselis en boottocht

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Tijdens deze excursie brengt een traditionele Turkse zeilboot u naar de overblijfselen van de antieke stad Phaselis. De meeste resten van Phaselis dateren uit de Romeinse tijd. U kunt onder andere een theater, Romeinse baden, een marmeren poort en een aquaduct bewonderen. Phaselis ligt in een prachtige omgeving en vanaf de boot zult u zeker genieten van de mooie uitzichten.

Antalya

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Vanuit Kemer worden excursies georganiseerd naar Yörük Park, dat in ongeveer een uur rijden te bereiken is. Tijdens de excursie maakt u een rondrit door de stad en krijgt u de nodige informatie over de diverse bezienswaardigheden. U krijgt vervolgens tijd voor uzelf. U kunt gaan winkelen of ergens van een heerlijke traditionele Turkse maaltijd gaan genieten.

Royal maakt gebruik van cookies om websiteverkeer te analyseren en royalkemer.nl te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn.