Excursies in Kemer

Vanuit Kemer kunt u resten van antieke steden bezoeken of bijvoorbeeld een dagje naar Antalya gaan.

Termessos

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

De antieke stad Termessos ligt op een hoogte van 1050 meter. Tijdens de excursie bezichtigt u de resten van deze oude stad en maakt u een wandeling door de prachtige omgeving. Nadat de bus u op de plaats van bestemming heeft afgezet legt u de laatste kilometers naar de stad te voet af, zodat u de natuur van dichtbij kunt bewonderen. Vervolgens komt u aan in Termessos waar u onder andere overblijfselen van een theater, cisternen en tempels zult zien.

Perge-Aspendos-Kursunlu

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Wanneer u natuur- en cultuurliefhebber bent is dit een leuk dagje uit. U begint de dag met een bezoek aan Perge, waar u de resten van een Romeinse stad bezichtigt. Hierna gaat u naar Aspendos, waar u een bezoek brengt aan het best bewaarde Romeinse theater in Klein-Azië. Het theater, dat plaats biedt aan ongeveer 15.000 personen is vandaag de dag nog in gebruik en houdt u van opera of ballet dan is het Internationaal Opera en Ballet Festival in Aspendos zeker een aanrader. De excursie wordt afgesloten met een bezoek aan de prachtige Kursunlu waterval. Wanneer u moe bent van alle bezichtigingen zal dit natuurschoon u vast weer doen opleven.

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Phaselis en boottocht

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Tijdens deze excursie brengt een traditionele Turkse zeilboot u naar de overblijfselen van de antieke stad Phaselis. De meeste resten van Phaselis dateren uit de Romeinse tijd. U kunt onder andere een theater, Romeinse baden, een marmeren poort en een aquaduct bewonderen. Phaselis ligt in een prachtige omgeving en vanaf de boot zult u zeker genieten van de mooie uitzichten.

Antalya

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Vanuit Kemer worden excursies georganiseerd naar Yörük Park, dat in ongeveer een uur rijden te bereiken is. Tijdens de excursie maakt u een rondrit door de stad en krijgt u de nodige informatie over de diverse bezienswaardigheden. U krijgt vervolgens tijd voor uzelf. U kunt gaan winkelen of ergens van een heerlijke traditionele Turkse maaltijd gaan genieten.