Royal Kemer Menu

Ontspanning in Kemer

Kemer ligt in een mooie, groene, heuvelachtige omgeving, die zich uitstekend leent voor lange wandelingen, maar ontspannen kunt u minstens zo goed in een plaatselijke hamam.

Wandeltochten

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

De omgeving van Kemer is groen en heuvelachtig en verder het achterland in bergachtig. Bij het plaatselijke toeristenbureau kunt u naar wandelroutes in de omgeving vragen. Dit is voor natuur- en wandelliefhebbers zeker de moeite waard, want in de omgeving van Kemer zijn vele mooie plekjes te ontdekken. Wanneer u zonder begeleiding gaat wandelen, laat dan bij uw accommodatie weten waar u naar toe gaat.

Wellness

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Wanneer u in Turkije op vakantie bent en u wilt eens volledig ontspannen en tot rust komen, brengt u dan een bezoek aan de hamam en laat u goed verwennen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een massage of een bodyscrub. Wanneer uw accommodatie niet zelf over hamamfaciliteiten beschikt, vraagt u dan waar u in de buurt terecht kunt.

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Winkelen

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Is winkelen de ultieme vorm van ontspanning voor u dan vindt u in Kemer genoeg winkels om u een dagje te vermaken. In het centrum vindt u tal van sieraden, leder- en tapijtwinkels, maar ook enkele kledingwinkels. Op maandag vindt in Manavgat een grote markt plaats, waar u van alles en nog wat kunt kopen. Vergeet u niet af te dingen, want dat hoort er nu eenmaal bij in Turkije.

Royal maakt gebruik van cookies om websiteverkeer te analyseren en royalkemer.nl te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn.