Ontspanning in Kemer

Kemer ligt in een mooie, groene, heuvelachtige omgeving, die zich uitstekend leent voor lange wandelingen, maar ontspannen kunt u minstens zo goed in een plaatselijke hamam.

Wandeltochten

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

De omgeving van Kemer is groen en heuvelachtig en verder het achterland in bergachtig. Bij het plaatselijke toeristenbureau kunt u naar wandelroutes in de omgeving vragen. Dit is voor natuur- en wandelliefhebbers zeker de moeite waard, want in de omgeving van Kemer zijn vele mooie plekjes te ontdekken. Wanneer u zonder begeleiding gaat wandelen, laat dan bij uw accommodatie weten waar u naar toe gaat.

Wellness

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Wanneer u in Turkije op vakantie bent en u wilt eens volledig ontspannen en tot rust komen, brengt u dan een bezoek aan de hamam en laat u goed verwennen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een massage of een bodyscrub. Wanneer uw accommodatie niet zelf over hamamfaciliteiten beschikt, vraagt u dan waar u in de buurt terecht kunt.

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Winkelen

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Is winkelen de ultieme vorm van ontspanning voor u dan vindt u in Kemer genoeg winkels om u een dagje te vermaken. In het centrum vindt u tal van sieraden, leder- en tapijtwinkels, maar ook enkele kledingwinkels. Op maandag vindt in Manavgat een grote markt plaats, waar u van alles en nog wat kunt kopen. Vergeet u niet af te dingen, want dat hoort er nu eenmaal bij in Turkije.