Royal Kemer Menu

Vliegreis en tijd

Wanneer u naar Kemer gaat vliegt u op Antalya, een vlucht van ongeveer 4 uur.

Reistijd

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Een vlucht van Nederland naar Antalya duurt ongeveer 4 uur. De transfertijd van Antalya naar Kemer, Beldibi en Göynük bedraagt ongeveer een uur. Naar Camyuva, Tekirova en Kiris duurt de transfer iets langer.

Vliegveld

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Zoals op de meeste vliegvelden treft u op vliegveld Antalya enkele fastfoodrestaurants en koffiebars. Wilt u last-minute inkopen doen, dan kunt u de taxfree winkels proberen. U kunt direct bij aankomst een huurauto regelen bij één van de verhuurbedrijven die op het vliegveld gevestigd zijn.

Vluchten

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Verschillende vliegmaatschappijen bieden vluchten naar Antalya aan en u kunt vanuit diverse luchthavens vertrekken. Vliegen naar Antalya kan vanaf Schiphol, Eindhoven, Maastricht en Rotterdam. Onder andere Onur Air, Corendon en Pegasus verzorgen rechtstreekse vluchten naar Antalya. Vliegt u met KLM of Turkish Airlines dan vliegt u via Istanbul en bedraagt de vliegtijd ongeveer 4 uur en 45 minuten.

Tijdsverschil

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Aan de Turkse Rivièra is het één uur later dan in Nederland.

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Reisdocumenten en e-Visa

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Voor vakantie in Kemer dient u te beschikken over een geldig paspoort of een geldige identiteitskaart. Deze moeten geldig zijn tot minimaal zes maanden na aankomst. Reist u per auto, dan kunt u het beste een paspoort meenemen, omdat een identiteitskaart niet altijd geaccepteerd wordt.

U dient tevens te beschikken over een e-Visa. Let op: vanaf 10 april 2014 is dit document uitsluitend online verkrijgbaar en zonder de e-Visa komt u Turkije niet binnen!

Het document bestelt u voor $35 per persoon via deze website voordat u op reis gaat. U kunt vooralsnog alleen betalen met Visa of Mastercard. Vergeet uiteraard niet het document te printen en bij uw reisdocumenten te voegen.

Bagage

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

De regels voor bagage verschillen per vliegmaatschappij. Meestal mag u 20 kilo ruimbagage meenemen, maar voor de zekerheid is het goed om bij de betreffende maatschappij te informeren naar de regels met betrekking tot ruim- en handbagage.

Royal maakt gebruik van cookies om websiteverkeer te analyseren en royalkemer.nl te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn.